Zažite kúzlo Talianska, klenot svetových viníc

Užite si 4-dňový romantický výlet do čarokrásnej vínnej oblasti Montepulciano.

Zavedieme vás na miesto, kde sa zrodilo svetoznáme Prosecco.

Milovníkov červeného vína očaríme krajom Apúlia so svojim jedinečným Primitivom.

víno
toskansko
previous arrow
next arrow

Slnko, víno a romantika
v srdci Toskánska

Dolce Vita a Prosecco
vo Valdobbiadene

Vyberte sa s nami na miesto, kde zažijete pravé „Dolce Vita“. Predstavujeme vám našu obľúbenú destináciu odkiaľ pochádza slávne Prosecco – vinársku oblasť Valdobbiadene.

Malebné vinárske prostredie, krásne štýlové ubytovanie v srdci viníc, vynikajúca gastronómia a ešte lepšie prosecco.

istockphoto-179299786-612×612
previous arrow
next arrow
IMG_1554
previous arrow
next arrow

Primitivo, Apúlia a chute južného Talianska

Preskúmajte s nami na miesto, kde slnko, more a vinice tvoria dokonalú harmóniu. Predstavujeme vám Apúliu – oblasť, z ktorej pochádza slávne Primitivo.

Čarovné vinárske prostredie, štýlové ubytovanie medzi vinicami, vynikajúca miestna gastronómia a samozrejme nezabudnuteľné Primitivo.

Víno je o príbehoch – a my vám prinášame tie najlepšie z nich

Rokov
na trhu

Skúsených
someliérov

Spokojných
zákazníkov

Expresná
donáška

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.“

John Doe

Firma s.r.o.

Kvalita a tradície zo všetkých kútov sveta

Vyberáme pre vás len overených výrobcov z najprestížnejších vinárskych oblastí. V každej fľaši sa odráža charakter krajiny, kde dozrievalo hrozno a kde vinár povýšil svoje remeslo na pôžitok.

Európa: Francúzsko, Taliansko, Španielsko, Nemecko, Slovensko
Amerika: USA (Kalifornia), Čile, Argentína
Afrika: Južná Afrika
Oceánia: Austrália, Nový Zéland

Novy-Zeland-Marlborough-3
previous arrow
next arrow

10 zlatých pravidiel párovania jedla s vínom

1. Slané jedlá potrebujú vína s prirodzene vysokou kyslosťou.

2. K jedlám z mäsitých rýb sa hodia ľahké červené vína.

3. Mastné jedlá potrebujú kyslosť alebo taníny.

4. Údené mäso a ryby sa nehodia k vínam s príchuťou po dube.

5. Spojenie výdatnej, sýtej vône a chuti jedla s podobnými vínami.

6. Pikantné jedlá si žiadajú osviežujúce vína.

7. K bielemu mäsu sa hodia plné biele alebo ľahké červené vína.

8. Tmavé mäso viaže na seba tániny z červeného vína.

9. Vyberajte víno k omáčke, nie k tomu, čo je v nej.

10. Výdatný dezert potrebuje výdatné víno.

Kontaktujte nás alebo si objednajte degustáciu.